Algemene voorwaarden

Huisregels webshop

Boven de €75,00 betaalt u geen verzend kosten binnen Nederland en België.
NB: Indien het totaalbedrag na retourneren van een deel van de bestelling lager wordt dan € 75,- dan houden wij de verzendkosten in op de terugbetaling.

Huisregels B&B

Ontbijt:
Dit mag u zelf klaarmaken, de koelkast en broodtrommel zijn gevuld.
Heeft u andere wensen laat ons dit even weten. Roken is niet toegestaan ook het aansteken van kaarsen is niet toegestaan dit alles i.v.m. de brandveiligheid van het pand. De deur van de achterste slaapkamer naar het platte dak niet gebruiken!!! Alleen voor noodgevallen. Het raam kan wel op de kiep stand. Geen visite zonder overleg. Op het aanrecht staat een afvalbakje voor uw theezakje of senseo pads. In het aanrecht staat een prullenbak voor het andere afval. Graag het vaatwerk wat u heeft gebruikt afwassen en terug zetten in het aanrecht. Als u heeft gedoucht deze met de wisser droog trekken i.v.m. kalk aanslag. Wasgoed in de wasmand doen op uw slaapkamer. Laat op de dag van vertrek alles schoon achter, anders zijn we genoodzaakt schoonmaak kosten in rekening te brengen Wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies van uw goederen. De door u gemaakte schade bij ons melden, dan wordt het door ons in rekening gebracht.

Voorwaarden tuin en terras

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of schade aan uw goederen bij ons in de tuin of op terras. De door u gemaakte schade aan onze goederen, meubilair,planten of vissen wordt door ons in rekening gebracht. Honden in de tuin worden niet toegestaan, en er mag in de tuin niet gerookt worden.